Wij leveren en installeren verwarmingsoplossingen op maat, waarbij de hoogste eisen gesteld worden in verband met comfort, zekerheid en zuinig energieverbruik. Dit allemaal met een kwaliteit die de jaren trotseert en met een service die grensverleggend is in onze brache.

De bron van warmte komt voort uit de verbranding van natuurlijke grondstoffen (mazout of gas), de zon of met behulp van een warmtepomp. U kiest de verbrandingsbron die het best bij u en de mogelijkheden van uw woning of uw project past.

Onze mogelijkheden

Gasketels

Op het gebied van condensatieketels werken wij met een pionier van het eerste uur. Zij hebben de ontwikkeling van deze bijzonder efficiënte verwarmingstechniek systematisch versneld waardoor het voortdurend verder geoptimaliseerd wordt.

Stookolie

Als bouwer of verbouwer van een woning mag u zeker creatieve ideeën hebben en kwaliteit voorop stellen bij de keuze van uw verwarmingssysteem. De stookolieketel staat centraal en zal spaarzaam, comfortabel milieuvreindelijk moeten werken.

Boilers

Boilers en warmwater tanks zijn een centraal onderdeel van een verwarmingssysteem.

Zonnecollectoren

Thermische solarinstallaties vormen een interessante en innovatieve markt die continu groeit. Zowel nieuwbouw, renovatie als bedrijfsgebouwen komen in aanmerking voor het aanwenden van warmte geproduceerd uit zonne-energie.

Warmtepompen

Steeds vaker, zeker voor nieuwbouw projecten, wordt er gekozen voor een warmtepomp. De warmtepomp is energie-efficiënt, heeft een goed economisch rendement en is milieuvriendelijk.

Verwarmingselementen

Voor uw huis of project kan u bij ons rekenen op een ruimte keuze aan verwarmingselementen. Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat u kan kiezen uit een verwarmingssysteem met design, comfort en zuinigheid en de combinatie naar uw eigen wensen kunt samenstellen. Radiatoren en convectoren zijn traditioneel populaire verwarmingselementen. Ze lijken sterk op elkaar en vallen in een relatief goedkopere prijsklasse. Het belangrijkste verschil tussen beide zit in het soort warmte die afgegeven wordt in de ruimte. Indien u liever geen zichtbare verwarmingselementen in uw huis of project wilt, is de beste oplossing vloer- of muurverwarming. Met deze oplossing kunnen wanden volledig benut worden voor de inrichting. Vloerverwarming en muurverwarming geven een aangename warmte af en zijn daarnaast ook zuinig. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden.

Tankcontrole

U kan bij ons ook steeds terecht voor de wettelijk verplichte keuring van uw mazouttank. Wij beschikken over de wettelijke erkenning als technicus om een stookolietank voor de verwarming van een woning te controleren en er de benodigde attesten voor uit te schrijven. Indien u graag een nieuwe tank wenst te plaatsen, helpen we u hier uiteraard ook graag mee verder.

Onze merken